Vorige blz. Volgende blz.

Scheldelandroute 1 (04/09/05)    3700
(Paling in't groen met prikkeldraad.)
50 km, Alle types fiets

Recept:
Maak de fiets schoon en wrijf de bewegende delen in met een weinig lichte olie.
Monteer het geheel op het dak van je auto en rij er op een zonnige zondag mee richting Breendonk. Dit bij een maximum van 100 km/uur.
Parkeer in de buurt van KP 82 en bestijg je stalen makker. Nadat je hem van het transportmiddel verwijderd hebt uiteraard. Als kers op de taart had ik mijn EMPEEDRIE spelertje bij met een collectie "dubbel-en-live": Symfonisch geweld uit de jaren '70, de jaren 1970 hé, om duimen en vingers af te likken!!!
Vertrek via KP's 82,83,35 Ruisbroek,.
Ben je een dijken fan?? hou dan het water aan de hand waar het plectrum van je luchtgitaar zit, en je bent vertrokken voor een kleine 50 kliks (of 2 uur snoeiharde Rush) "langs den waterkant".
Persoonlijk vind ik dijkenknallen maar niets en prefereer ik bos- en heideknallen!
Dus voor mij: 38, (Kasteel en Café in Hingene...graaf)01,02,03,langs dou schelde 04, 07 en 12. Hier ben ik aan't spoor een litertje water gaan opdoen ('twas warm).
Met goede moed in de benen en "Turn it On" (van-toen-Genesis-nog-goe-was) Live in de oren....weiter!!

11, 66, 88, Kasteel en bosknallen, 81 door 't bos van Liezele, 85 en terug naar den auto 84.

Nu moet je mij nie geloven.... maar amaai mijn voeten!!!!
Die streek heeft een Limburg gehalte van heb ik jouw daar!! Bijna uitsluitend eigen fietspaden, een bende kastelen, oude spoorlijntjes, en een stuk natuur....Echt SJIEK!! Dus als je me niet geloofd is dat goed, als je me wel geloofd, hou het in godsnaam STIL!!

Zoals altijd, je MOET mijn route niet volgen, stippel op het kaartje hieronder een route uit naar eigen smaak en vermogen, maar GA DAAR RIJDEN !!!!!

De Knooppuntenkaart


P.S. het getal bovenaan de vorige blz. zijn mijn kliks op mijn kilometrikske. Dit is niet om uit te pakken, maar zo kan mijn secretaresse een statistiekske bijhouden.
klik hier om terug te keren naar de eerste blz.